10 maart gaat de eerste Inside Xbox uitzending live

0

Met Inside Xbox wil Microsoft zijn fans op de hoogte houden van alle nieuwtjes en informatie over hun nieuwe games. Microsoft geeft vandaag dan ook door wanneer de eerste uitzending live gaat, en dat is op 10 maart om 21u lokale tijd.

In het live uitgezonden programma hoor je niet alleen de nieuwste aankondigingen, maar neem je ook een kijkje achter de schermen bij Team Xbox. We krijgen te horen wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen van games en krijgen een overzicht van de beste games en functies van de maand. De show wordt gepresenteerd door bekende Xbox-namen als Larry Hryb, Graeme Boyd, Jeff Rubenstein, Alex Hebert en Lydia Ellery.

In deze eerste aflevering vormen ze de stoere bemanning van een schip dat is volgeladen met content. Het team van Rare vertelt over de enthousiaste spelersreacties op Sea of Thieves en legt uit wat het uitgangspunt was bij het ontwerp van de game. Ook gaan ze in op wat ze hebben gedaan met alle feedback op de bèta en geven ze fans een geweldig voorproefje van de avonturen die zullen volgen na de release.

Alle content wordt in 4K/UHD gestreamd via de ondersteunde diensten en platforms. Je kunt Inside Xbox bekijken waar en hoe je maar wilt, bijvoorbeeld via Mixer.com/Xbox, YouTube.com/Xbox, Twitch.TV/Xbox en Facebook.com/Xbox.

Met dit nieuw programma wil Microsoft ook graag luisteren naar wat de community te zeggen heeft. Zo is het mogelijk om vragen door te sturen voor mensen die ze gaan interviewen, de presentatoren feedback geven en zelfs je opgenomen gameplaybeelden doorsturen, zoals bv. je 1v4 overwinning in PUBG. Dit kun je doen door een berichtje te sturen via #insidexbox op Twitter, Facebook of Instagram. Om de community hiervoor warm te maken, geeft Microsoft ook een hoop gratis spullen weg. Er zijn niet alleen prijzen en cadeaus voor deelnemers, maar blijkbaar ook geweldige MixPot-prijzen, dus zorg ervoor dat je Mixer-account is verbonden met je Microsoft-account.

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Een doorgewinterde redacteur die al jaren zijn vak met genoegen uitoefent. Hij houdt van games met een verhalende context, verscholen in een uniek jasje, zoals zijn all time favorites: Journey, Zone of the Enders: The 2nd Runner en To The Moon.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.