Crash Bandicoot binnenkort ook op smartphones

0

Door de makers van Candy Crush wordt er een game rond Crash Bandicoot gemaakt die geschikt is voor smartphones. Een release is voorlopig nog niet bekend. 

King, een team van ontwikkelaars die onder andere Candy Crush op hun naam hebben staan, zijn op dit moment bezig met een game rond Crash Bandicoot. De game krijgt als titel Crash Bandicoot Mobile. Twitter-gebruikers hebben op een Facebook-pagina advertenties van de game ontdekt. Deze Crash Bandicoot-game voor smartphones wordt waarschijnlijk een endless runner zoals Subway Surfer of Temple Run. Een release is voorlopig nog niet bekend gemaakt.

Bron: Eurogamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.