Aanschouw de live action trailer van Fallout 76

0

Het wachten op Fallout 76 is bijna over, maar je kan vandaag al de Live Action Trailer bekijken! Bereid je voor om een nieuwe en wilde woestenij te ontdekken in het hart van West Virginia in de grootste en meest gedetailleerde open wereld in de geschiedenis van de serie.

Reclamation Day, 2102. Vijfentwintig jaar na het vallen van de bommen, zetten jij en je mede-Vault Dwellers – gekozen uit de beste en slimste van de natie – de eerste stappen op post-nucleair Amerika. Speel alleen of troep samen terwijl je verkent, missies voltooit, bouwt en de bovenhand haalt van de grootste bedreigingen van de woestenij.

De Fallout 76 B.E.T.A. is nu beschikbaar voor Xbox One en gaat op 30 oktober live voor PlayStation 4 en PC. Volg @Fallout op Twitter om op de hoogte te blijven van de B.E.T.A. uren en beschikbaarheid.

Fallout 76 lanceert op 14 november voor Xbox One, PlayStation 4 en PC.

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Een doorgewinterde redacteur die al jaren zijn vak met genoegen uitoefent. Hij houdt van games met een verhalende context, verscholen in een uniek jasje, zoals zijn all time favorites: Journey, Zone of the Enders: The 2nd Runner en To The Moon.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.