Action-Adventure platformer Skully krijgt eerste trailer

0

Ontwikkelaar Finish Line Games en uitgever Modus Games hebben de puzzel-platformer Skully aangekondigd. De game is vergelijkbaar met topgames zoals Super Monkey Ball. 

Ontwikkelaar Finish Line Games werkt aan een nieuwe platform game. Bekende games van hen zijn o.a. Maize en Cell Damage HD. In de aangekondigde platform game kan je rondrollen als een levende schedel. Je kruipt in de huid van Skully, een schedel die door middel van magische klei een tweede leven krijgt. Je rolt doorheen verschillende gebieden en afhankelijk van de ondergrond, blijft een andere substantie aan de schedel kleven. Hierdoor kan je veranderen in verschillende gedaantes, zoals een trol.

De release is vastgelegd op 4 augustus. De game zou verschijnen op PC, Xbox One, PS4 en de Nintendo Switch. In de trailer kan je alvast een eerste indruk krijgen.

Bron: Hardcoregamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.