Activision bant maar liefst 60 000 Warzone cheaters in één keer

0

Cheaters, niemand wil ze in eender welke game. Toch zijn ze in heel wat multiplayergames aanwezig en ook Call of Duty ontsnapt al jaren niet aan de plaag aimbots en wallhacks.

Toch doet Activision zijn uiterste best om Call of Duty: Warzone speelbaar te houden voor de eerlijke spelers. Zo heeft de uitgever vandaag maar liefst 60 000 valspelers in een keer geband uit de game. Hiermee volgt deze ban de twee banwaves van vorig jaar, toen Activision in april en september respectievelijk 70 000 en 20 000 cheaters geband heeft.

Volgens een niet nader genoemde bron van Vice, zou iedereen die ‘EngineOwning’ gebruikt, geen toegang meer krijgen tot Warzone. De vraag rest alleen nog hoeveel andere valsspelers nog vrij spel krijgen.

Bron: DualShockers

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.