Adventure game Bugsnax aangekondigt voor de PS4 en PS5

0

Ontwikkelaar Young Horses die bekend is van de grappige indiegame Octodad: Dadliest Catch, heeft een nieuwe adventure game aangekondigd: Bugsnax. 

Er is een nieuwe kleurrijke adventure game op komst voor de PS4 en PS5. Het is een game gespeeld vanuit het first person perspectief, waarin je als speler in de huid van een journalist kruipt. Deze ontvangt een video van avonturier Elizabert Megafig. De beelden nodigen je uit voor een reis naar het geheimzinnig Snaktooth Island. Op dit eiland leven de zogenaamde Bugsnax, wezens die half insect, half snack zijn. Het doel van de game is op deze monsters te jagen en de mysteries van het eiland te onthullen.

De release staat gepland voor de feestdagen dit jaar. Hier is alvast een eerste trailer:

Bron: IGN

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.