Age of Wonders: Planetfall verschijnt op 6 augustus

0

Kleine correctie voor de geplande release van Planetfall: de game verschijnt 6 augustus en niet 8 augustus zoals eerder werd aangekondigd.

Microsoft heeft op zijn Store-pagina de releasedatum voor Planetfall gewijzigd van 8 naar 6 augustus van dit jaar. De game zal verkrijgbaar zijn voor PC, PS4 en Xbox One. Het is het nieuwste deel in de Age of Wonders reeks en de nieuwe trailer belooft weer veel spektakel en actie. Voorlopig is de nieuwe releasedatum nog niet officieel bevestigd door de Nederlandse ontwikkelaar Triumph Studios, maar zodra dit het geval is zal je het op Sensei Gaming als eerste kunnen lezen.

Bron: PCgamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.