Alle multiplayer maps van Batllefield V in beeld gebracht

0

In totaal zullen er bij de lancering van Battlefield V acht multiplayer maps beschikbaar zijn. Deze laat DICE vandaag eventjes zien aan de hand van een trailer zodat we al een voorproefje krijgen waarin we onze beste shooter-skills naar boven kunnen halen.

De acht locaties zijn gebaseerd op vier landen, namelijk Frankrijk, Noorwegen, Nederland en Noord-Afrika. De maps zelf krijgen de namen Twisted Steel, Arras, Narvik, Fjell 652, Rotterdam, Devastation, Hamada en Aerodrome. De grootste map is Hamada, en de kleinste Fjell 652.

Na de lancering van de game zal er nog een negende map beschikbaar zijn, namelijk Panzerstorm dat zich in België afspeelt. Deze map komt met de uitbreiding Overture Tides of War. 

In onderstaande trailer kan je de maps al eens bekijken, en op 20 november zal het spel beschikbaar zijn voor PC, PS4 en Xbox One.

Bron: VG247

Share.

About Author

Naast fan te zijn van tal van games, hangt Joachim ook het beest uit in de fitness en doet absoluut niet normaal in het bijzijn van zijn vrienden. Maar gamen en zijn mening delen met jullie, ja, dat heel graag!

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.