Arise: A Simple Story is een Platform game over het leven

0

Tijdens State of Play onthulde Sony dat ze bezig zijn aan een platform game met als thema het leven. 

Arise: A Simple Story is de nieuwe game die Piccolo Studio aan het ontwikkelen is. Het is een adventure-platform game met als centraal thema de mooiste momenten in het leven. De game start met de begrafenis van een oude man. In de game herbeleeft hij de mooiste momenten in zijn leven.

Arise is een 2,5D puzzel platformer waarin je muren kan beklimmen, bruggen kan bouwen, enz… De focus ligt op de emoties en de prachtige grafische vormgeving. Een release datum is voorlopig niet bekend, maar de titel zal verschijnen voor de PS4.

Bron: Polygon

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.