Assassin’s Creed Rogue komt naar PS4 en Xbox One

0

Zo’n drie jaar terug, toen Assassin’s Creed: Unity de eerste Assassin’s Creed was die enkel op de PS4 en Xbox One releasete, bracht Ubisoft gelijktijdig ook Rogue uit. Deze game kwam toen enkel voor de PS3 en Xbox 360 uit en een jaar later op PC.

Wie enkel een PS4 of Xbox One had staat, kon deze game dus niet spelen, maar daar komt binnenkort verandering in. Ubisoft maakte namelijk vandaag bekend dat een geremasterde versie van de game naar de PS4 en Xbox One komt. Meer nog, zoals gewoonlijk met remasters, krijgen we naast de game, ook alle DLC die er voor uitgekomen is. Dit zijn de The Armor of Sir Gunn en de The Siege of Fort de Sable missies, samen met de Master Templar en Explorer packs. Wie een PS4 Pro of One X heeft, kan Rogue bovendien spelen met een 4K resolutie.

Ubisoft maakt de aankondiging compleet met een nieuwe trailer en enkele screenshots. Assassin’s Creed Rogue Remastered releaset op 20 maart dit jaar voor de PS4 en Xbox One. Of de Switch ooit een versie krijgt, is onbekend.

Bron: DualShockers

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.