Assassin’s Creed Valhalla releaset dit najaar

0

Zopas heeft Ubisoft een eerste trailer van Assassin’s Creed Valhalla gepubliceerd. De titel komt dit najaar in de rekken te liggen.

De cinematic trailer kan je onderaan dit artikel terugvinden. In onderstaande beelden volgen we, hoogstwaarschijnlijk, de protagonist van de game. Samen met heel wat manschappen bereiken ze land en ontpopt zich een serieuze strijd.

Assassin’s Creed Valhalla komt tijdens de feestperiode eind dit jaar uit op de Xbox One en de Xbox Series X, wat voorlopig de enige meegegeven platformen zijn. Vermoedelijk volgen de PC en PlayStation 4 en 5 ook.

Op Twitter bedankte Ubisoft Montréal gisteren 14 andere studios voor het geleverde werk aan de game. Ter vergelijking, er hebben in totaal 7 studio’s gewerkt aan Assassin’s Creed Odyssey, wat de verwachtingen voor deze titel toch serieus de hoogte in doen schieten.

Bron: Ubisoft

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.