Asterix en Obelix XXL 2 remaster op komst

0

Er is een nieuwe trailer vrijgegeven voor Asterix en Obelix XXL 2 naar aanleiding van de nieuwe remastered versie die 29 november verschijnt.

De game zal beschikbaar zijn voor de PS4, Xbox One en de Nintendo Switch. De originele game verscheen al in 2003. Er verschijnen ook twee special editions van de game. In de Limited Edition krijg je het spel samen met drie mini figuurtjes van Asterix, Obelix en Dogmatix. De Collector’s Edition bevat een extra uitbreiding op de game. Bovendien verschijnt in 2019 Asterix & Obelix XXL 3 waarbij onze gekende striphelden een volledig nieuw avontuur beleven. Zodra er meer details verschijnen, lees je het hier.

Bron: Twitter

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.