Asterix & Obelix XXL remaster aangekondigd

0

Ontwikkelaar OSome Studio en uitgever Microids hebben laten weten dat Asterix & Obelix XXL een remaster krijgt onder de naam Asterix & Obelix XXL Romastered. 

Asterix & Obelix XXL verscheen voor het eerst in 2004. Ontwikkelaar OSome Studio en uitgever Microids hebben nu meegedeeld dat er op 22 oktober een remaster verschijnt. Deze krijgt als titel Asterix & Obelix XXL Romastered. Deze zal beschikbaar zijn voor de PS4, Switch, Xbox One en de PC. Een trailer is er nog niet, de uitgever toonde alleen het logo.

In de remaster krijgen we o.a. verbeterde graphics, nieuwe gameplay, een verbeterde camera en twee nieuwe modi. In de game komt het bekende Gallisch duo in een afgebrand dorp terecht. Om wraak te nemen en hun dorpsgenoten te redden, reizen ze vervolgens naar Griekenland, Egypte, Gallië en Rome.

Bron: Xboxygen

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.