Bandai Namco onthult Dragon Ball Project Z

0

Bandai Namco heeft met trots een nieuwe RPG titel aangekondigd die zich in het Dragon Ball universum afspeelt. Dragon Ball Project Z is een feit!

In deze epische heruitgave van het verhaal zullen Dragon Ball-fans zich door de avonturen van de Saiyan genaamd Kakarot kunnen spelen, beter bekend als Goku. Spelers zullen Goku’s strijd voor de macht, dorst naar uitdaging en bovenal zijn ambitie om de Aarde te beschermen tegen angstaanjagende schurken zelf kunnen beleven.

De game, waarvan de volledige titel later nog wordt aangekondigd, wordt ontwikkeld in samenwerking met CyberConnect2, en zal in 2019 releasen voor PlayStation 4, Xbox One en pc, en zal bovendien te spelen zijn met zowel Japanese als Engelse voiceover. Meer informatie over het project zal de komende maanden worden vrijgegeven, maar hieronder kun je wel alvast de teaser trailer bewonderen.

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Een doorgewinterde redacteur die al jaren zijn vak met genoegen uitoefent. Hij houdt van games met een verhalende context, verscholen in een uniek jasje, zoals zijn all time favorites: Journey, Zone of the Enders: The 2nd Runner en To The Moon.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.