Battle Princess Madelyn krijgt lanceringstrailer en release date

0

De Kickstarter game ontworpen door Christopher Obritsch, heeft een releasedatum gekregen voor deze herfst. 

Christopher Orbitsch is een indie-ontwikkelaar die in opdracht van zijn 7-jarige dochter werkt. Samen met haar heeft hij een platform game ontworpen in spookachtige sferen rond Battle Princess Madelyn.

De game belooft een mix te zijn tussen de beste elementen van klassieke retro sidescroller games en de moderne gameplay en fun van huidige platform games. De game bezit zowel een Arcade als Story mode. De Arcade mode is vooral bestemd voor gamers die van ouderwets platformen houden. Als je meer een liefhebber bent voor een diepgaande verhaallijn, dan is de Story mode een aanrader. In totaal zijn er tien levels, verdeeld over vijf stages, waarin je wapens en bescherming kunt verzamelen en speciale wapens moet zoeken die je nodig hebt om obstakels te overwinnen.

Bron: PC Gamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.