Bee Simulator krijgt fysieke release in 2019

0

Ontwikkelaar Varsav Game Studios werkt samen met Bigben Interactive om de fysieke versie in 2019 te kunnen uitgeven. 

In de zomer werd de release van deze simulatie game met bijen als hoofdfiguren al aangekondigd, maar daarna bleef het opvallend stil. Nu laat de ontwikkelaar weten dat ze gaan samenwerken met Bigben Interactive. Hierdoor zal er naast de digitale release een fysieke versie voor de Switch, PC en andere consoles beschikbaar zijn. De releasedatum staat gepland voor eind 2019.

Intussen werd ook bekend gemaakt dat Mikołaj Stroiński zal instaan voor de muziek, die eerder ook al muziek maakte voor The Witcher 3 en The Vanishing of Ethan Carter.

Bron: Nintendolife

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.