Beelden van geannuleerde Prince of Persia opgedoken

0

Fans van de Prince of Persia reeks moeten het al 10 jaar stellen zonder game. Maar dat had bijna anders gelopen. Zo duiken beelden op van een reboot die nooit aangekondigd is geweest.

Op Youtube werd een video gevonden van Prince of Persia Redemption, een (gameplay?)trailer die al zo’n 8 jaar online staat. De beelden zien er, voor die tijd, erg indrukwekkend uit. Maar de echtheid wordt extra bevestigd door Ubisoft Assistant Technical Director Marc-Andre Belleau, die 2 jaar terug een reactie geplaatst heeft: “Where did you get that?!”.

Bovendien vond iemand op Resetera het LinkedIn profiel van Christophe Prélot, die als 3D level artist gewerkt heeft aan een onaangekondigde Prince of Persia game tussen 2010 en 2011. De game in kwestie was in ontwikkeling voor PC, PS3 en Xbox 360.

De beelden kan je (voorlopig nog) hieronder bekijken.

Bron: PC Gamer

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.