Binnenkort je PSN ID veranderen? Het kan!

0

Een feature waar veel gamers al lang naar vragen, is het veranderen van je PSN ID. Sommige spelers hebben tijdens hun tienerjaren een naam gekozen die toen wel cool leek, maar bij nader inzien een beetje belachelijk is. Maar daar komt Sony vandaag met een oplossing voor. Binnenkort zal je je naam op PSN kunnen veranderen.

Binnen een aantal weken wordt er een testfase gepland met enkele geselecteerde profielen en in 2019 wordt de feature uitgerold naar de rest van de wereld. De eerste keer kan je je naam gratis aanpassen, nadien kost het 9,99 euro of 4,99 als je een PS Plus abonnement hebt. 

Je kan er ook voor kiezen om je oude ID nog steeds te tonen naast je nieuwe zodat je vrienden je nog herkennen. Wat wel voor problemen kan zorgen, zijn oudere games. Die zullen mogelijk de nieuwe naamsverandering niet ondersteunen. De feature zal dus niet voor elke game retroactief werken. 

Bron: VG247

Share.

About Author

Naast fan te zijn van tal van games, hangt Joachim ook het beest uit in de fitness en doet absoluut niet normaal in het bijzijn van zijn vrienden. Maar gamen en zijn mening delen met jullie, ja, dat heel graag!

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.