Bloedstollende lanceringstrailer voor A Plague Tale: Innocence verschenen

0

Inquisitie, de Zwarte Dood en horden ratten zijn te bewonderen in de nieuwste trailer. 

Morgen komt A Plague Tale: Innocence exclusief uit voor de Xbox One, PC en PS4. Het is een action-adventure game. De hoofdrolspelers zijn Amicia en Hugo en samen met hen beleef je een duister avontuur in de na-oorlogse resten van Frankrijk.

A Plague Tale: Innocence speelt zich af in Frankrijk in het jaar 1349, wanneer het land wordt geteisterd door de Zwarte Dood. Amicia moet haar jongere broer Hugo beschermen, terwijl de twee worden achtervolgd door de Inquisitie en proberen te overleven in de meedogenloze wereld. Hugo leidt bovendien aan een mysterieuze ziekte. De trailer ziet er alvast veelbelovend uit.

Bron: TrueAchievements

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.