Bloodstained: Ritual of the Night krijgt release date

0

De opvolger van de games in de Castlevania reeks heeft als release 18 juni gekregen.

Bloodstained: Ritual of the Night, een spirituele opvolger van Castlevania heeft eindelijk een release datum gekregen. De game heeft via Kickstarter al heel wat geld verzameld.

De ontwikkeling heeft al veel vertraging opgelopen. Dit kwam voornamelijk door kritische opmerkingen i.v.m. footage. Volgens de ontwikkelaar zou dit nu verholpen zijn.

In de game kruip je in de huid van Miriam. Zij is een heldin die in een 18de eeuws kasteel in Engeland een duivel, Gebel, probeert te doden. Op die manier redt ze niet alleen zichzelf, maar ook de hele mensheid van het kwade.

De release voor PC, Xbox One en PS4 is vastgelegd voor 18 juni. Een versie voor de Nintendo Switch staat gepland voor 25 juni.

Bron: Polygon

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.