Borderlands 3 krijgt next-gen upgrade bij launch consoles

0

Maak je klaar voor een nieuwe generatie aan chaos, Vault Hunter! Trots bevestigt 2K Games dat de upgrade van Borderlands 3 voor next-gen direct beschikbaar zal zijn voor de nieuwe consoles van Microsoft en Sony zodra ze lanceren.

De next-gen-versie van de game zal bij de lancering op de Xbox Series X / Series S op 10 november speelbaar zijn en op de PlayStation 5 wanneer deze op 19 november wordt gelanceerd in de Benelux. Alle spelers die zowel een exemplaar van de game als een next-gen console bezitten of kopen kunnen de upgrade gratis binnen dezelfde consolefamilie downloaden.

Borderlands 3 is volledig geoptimaliseerd zodat de game kan profiteren van de processing power van de next-gen consoles, waardoor het Borderlands-universum een nieuw niveau van grafische beeldkwaliteit krijgt. De PlayStation 5 en Xbox Series X geven Borderlands 3 weer in 60 frames per seconde in 4K-resolutie tijdens singleplayer en online co-op. Daarnaast ondersteunen alle next-gen consoles split-screen voor maximaal vier spelers tijdens local multiplayer. Bovendien zal verticaal split-screen tijdens local co-op voor twee spelers direct beschikbaar zijn op next-gen consoles en wordt deze functionaliteit ook toegevoegd aan de Xbox One- en PlayStation 4-versies via een gratis update op 10 en 12 november.

Bestaande eigenaren van Borderlands 3 op de current-gen platforms kunnen gemakkelijk overschakelen naar de next-gen versie binnen dezelfde consolefamilie. Als je Borderlands 3 op Xbox One bezit, kun je de Xbox Series X / S-versie spelen en als je de game op PlayStation 4 bezit, kun je de PlayStation 5-versie spelen. Je add-on content en saves kunnen worden overgezet naar de next-gen consoles binnen dezelfde consolefamilie, zodat je meteen weer verder kunt waar je was gebleven. Houd er rekening mee dat als je een fysieke versie van Borderlands 3 in je bezit hebt, je de Xbox Series X- of standaard PlayStation 5-consolemodellen met een schijfstation nodig hebt om van al deze functies te profiteren.

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Een doorgewinterde redacteur die al jaren zijn vak met genoegen uitoefent. Hij houdt van games met een verhalende context, verscholen in een uniek jasje, zoals zijn all time favorites: Journey, Zone of the Enders: The 2nd Runner en To The Moon.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.