Bug Fables binnenkort beschikbaar voor consoles

0

Ontwikkelaar Moonsprout Games heeft bekend gemaakt dat de Paper Mario-achtige RPG Bug Fables op weg is naar console. De game verschijnt digitaal op 28 mei voor de Nintendo Switch, PS4 en Xbox One.

In november was de PC versie van Bug Fables: The Everlasting Sapling reeds verschenen. Nu heeft ontwikkelaar Moonsprout Games laten weten dat de game op 28 mei ook beschikbaar zal zijn voor de Nintendo Switch, PS4 en Xbox One. De prijs is voorlopig nog onbekend. De kritiek van de spelers was alvast erg lovend.

Bug Fables wordt beschreven als een Paper Mario-achtige RPG. De hoofdrol is weggelegd voor drie insecten, genaamd Vi, Kabbu en Leif. Deze proberen het geheim voor het eeuwige leven te ontrafelen. Hun reis speelt zich af op het continent Bugaria en de sleutel naar het eeuwige leven is een everlasting sapling. De trailer van de game is hieronder te bekijken.

Bron: Nintendolife

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.