Burnout Paradise Remastered krijgt nieuwe trailer

0

Het lijkt nog steeds een droom te zijn, maar enkele weken geleden heeft EA aangekondigd dat we volgende week al een Remastering van Burnout Paradise mogen verwelkomen.

The Race is On, zo werd de trailer genoemd, is een minuut lange gameplaytrailer waarin we heel wat geweld aan hoge snelheden kunnen zien. Jumps, crashes, takedowns en vooral het rauwe racen zoals we dat alleen kennen in Burnout Paradise…

EA heeft al laten weten dat de soundtrack geheel intact is gebleven tijdens het Remasteren, en dat ze geen microtransacties zouden toevoegen aan de game. Wie Burnout Paradise Remastered in huis haalt, krijgt de volledige game, speelbaar op de huidige generatie consoles, inclusief alle DLC die toen is uitgekomen.

Volgende week vrijdag, 16 maart, is het eindelijk zover en kunnen we Burnout Paradise Remastered spelen op PS4 en Xbox One. Een PC versie zou normaal niet lang op zich laten wachten.

Bron: DualShockers

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.