Burnout Remastered Paradise heeft nu ook een Switch versie

0

EA heeft een nieuwe launchtrailer voor Burnout Paradise Remastered vrijgegeven. De game heeft nu ook een versie voor de Nintendo Switch. 

In 2018 verscheen er een Remastered versie voor Burnout Paradise op PC, PS4 en de Xbox One. Nu heeft EA ook de versie voor de Switch op de markt gebracht. De originele game verscheen 12 jaar geleden op de PS3, Xbox 360 en de PC.

In de game krijg je de mogelijkheid om Paradise City onveilig te maken en helemaal te verkennen. Je kunt kiezen uit verschillende races, talloze uitdagingen en een hoop dingen om tegenaan te knallen.

Bron: Polygon

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.