Call of Duty: Black Ops 4 krijgt update 1.09 en brengt een pak nieuwe content

0

Call of Duty: Black Ops 4 gamers kunnen alweer een sprongetje in de lucht maken, niet omdat ze weer een update van 15GB te verwerken krijgen, maar wel voor de content die naar het spel gaat komen. Treyarch heeft update 1.09 vrijgegeven die vanaf vandaag beschikbaar is.

PS4-gamers krijgen een weekje exclusiviteit alvorens de update, Operation Absolute Zero, ook voor PC en Xbox One gamers beschikbaar zal zijn. Maar wat is er nu eigenlijk nieuw? 

In multiplayer komt er een nieuwe specialist, Zero, die de apparatuur en wapens van de tegenstanders kan verstoren. Daarnaast zijn er ook tal van fixes en balance tweaks voor wapens, zoals de Spitfire en SDM. 

In Blackout komen de meeste vernieuwingen. Om te beginnen wordt de map lichtjes aangepast aan het winterseizoen en krijgen ook de locaties Nuketown, Factory en Hydro Dam een kleine update. Daarnaast komt er ook een nieuwe locatie, Hijacked, de luxe jacht uit Black Ops 2. Deze zal zich in het Noord-Westen van de map bevinden. Daarnaast komt er ook een update rond het armor dat je kan dragen. Het zal langer duren voordat deze breekt en je krijgt ook de mogelijkheid om het te maken. Tot slot krijgt ook de audio een update zodat je beter de voetstappen van de vijanden kan horen en hun richting bepalen.

Om af te sluiten hebben we nog een nieuwe trailer die meer over update Operation Absolute Zero laat zien.

Bron: VG247

Share.

About Author

Naast fan te zijn van tal van games, hangt Joachim ook het beest uit in de fitness en doet absoluut niet normaal in het bijzijn van zijn vrienden. Maar gamen en zijn mening delen met jullie, ja, dat heel graag!

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.