Call of Duty ontwikkelaar werkt aan meerdere projecten

0

Sledgehammer Games, de ontwikkelaar van onder andere Call of Duty: WWII en Advanced Warfare, is nu bezig met meerdere nieuwe projecten. 

Het was al even geleden dat we nog iets nieuws hadden vernomen van Sledgehammer Games. Het laatste wat we te zien kregen van de ontwikkelaar was The War machine-DLC voor Call of Duty: WWII in 2018. Het hoofd van de studio, Andy Wilson, bevestigt bezig te zijn met verschillende nieuwe projecten.

“Sledgehammer Games gaat een groeiperiode in bij onze beide grote studio locaties: Foster City, Californië en Melbourne, Australië. We zijn nu een studio met meerdere projecten en we zijn op zoek naar een aanzienlijk aantal nieuwe teamleden om zich bij ons aan te sluiten”, zei Wilson. “We kijken naar elke discipline en verschillende niveaus van anciënniteit. Het is een behoorlijk spannende tijd voor onze studio.”

Toen Andy Wilson aangesteld werd als nieuwe COO van Sledgehammer, kreeg hij de opdracht initiatief ‘Decade II’ op te starten. Het resultaat hiervan is een studio met een duidelijke toekomstvisie en ruimte voor heel wat nieuwe teamleden. De studio zal het komende jaar een honderdtal nieuwe mensen aanwerven.

Meer info over de games die de studio gaat ontwikkelen, is er voorlopig nog niet. Mochten hierover meer details worden bekend gemaakt, zal je het het eerst op onze site lezen!

Bron: VideogamesChronicle

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.