Candleman: The Complete Journey zal ook op PS4 verschijnen

0

Gisteren kondigde uitgever Zodiac Interactive aan dat hun bekende puzzle-platoform game Candleman, ook op de PS4 zal verschijnen. 

De game vertoont qua graphics gelijkenissen met bv. Little Nightmares, maar heeft wel een uniek concept. Je bent namelijk een kaars die slechts tien seconden kan branden! Gedurende die beperkte tijd is het aan jou om je omgeving aan te passen en zo puzzels op te lossen. Alvast geen makkelijke taak…

Eerder was de game al verschenen voor mobiele platforms, PC en Xbox One. Op 21 augustus wordt aan dit rijtje ook de PS4 toegevoegd.

Bron: PlayStation Lifestyle

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.