Cat Quest II aangekondigd met nieuwe trailer

0

Goed nieuws voor de fans van Cat Quest! Gentlebros Games maakte deze morgen bekend dat de RPG game met de kat in de hoofdrol, een opvolger krijgt. Onze mening over de eerste game kan je hier nog eens nalezen.

De opvolger gaat verder waar de eerste game stopte. In het land van Felingrad moet je de vijanden proberen te verslaan en daarnaast allerhande problemen in het land oplossen. Gameplay en graphics zijn ook vergelijkbaar met de eerste Cat Quest. De trailer onthult daarentegen wel een super leuk nieuwtje: vanaf nu is het niet alleen mogelijk om te kruipen in de huid van een kat, ook een hond is mogelijk in Cat Quest II! Verder kan je nu met twee spelers aan de slag en als kat en hond samenwerken om missies te vervullen.

De eerste beelden zien er alvast veelbelovend uit. De game zou in 2019 verschijnen voor iOS, Android, PS4, Xbox One, PC en de Nintendo Switch. Zodra er meer details bekend zijn, kan je het op onze site lezen.

Bron: Dualshockers

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.