Cat Quest heeft nieuwe game modes en quests op PS4 en Switch

0

The GentleBros heeft aan Cat Quest enkele nieuwe game modes en quests toegevoegd. Je kan er hier alles over lezen.

PC spelers hadden al eerder kunnen genieten van deze upgrade van de schattige open world RPG game. Nu is de upgrade ook doorgevoerd voor de PS4 en Switch en deze wordt onmiddellijk beschikbaar voor zij die de game al in het bezit hebben.

Allereerst is er de Kitmas Quest. De inspiratie hiervoor is in de kerstsfeer te vinden. Je kan er namelijk op missie gaan naar een legendarische figuur, de enige echte Santa Claws ! In Queen’s resort moet je hiervoor een bepaald personage ontmoeten die je op weg helpt.

Daarnaast zijn er twee nieuwe game modes: New Game+ en Mew game. De eerste game mode laat je toe het spel vanaf het begin opnieuw te starten, maar wanneer je het al eens hebt uitgespeeld, kan je terug beginnen van het level waarop je was geëindigd. Ook al je equipment wordt overgedragen. De tweede game mode is vernieuwender. Er worden een aantal modifiers vrijgesteld waarbij je kan kiezen of je deze aan- of uitschakelt. Zo zijn er bijvoorbeeld keuzes om gedurende de hele game op level 1 te blijven steken, of kan je jezelf ontdoen van al je equipment en verdediging. Wanneer je er dan in slaagt om een level goed te beëindigen, wordt er als beloning nieuwe equipment vrijgegeven.

Onze review van de game kan je hier nog eens nalezen.

Bron: Siliconera

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.