Chapter 3 trailer van A Hat in Time

0

Het 3D platformer genre zat de laatste jaren een beetje op een dood spoor, maar daar lijkt in 2017 verandering in te komen! A Hat in Time verschijnt in 2017 exclusief voor PC.

A Hat in Time is een 3D platformer in de stijl van Nintendo 64-klassiekers, denk aan Banjo-Kazooie, The Legend of Zelda en Super Mario 64, waarin het jonge meisje Hat Kid en tijdreizen centraal zullen staan. De game wordt ontwikkeld en uitgegeven door Gears for Breakfast.

Midden 2013 werd er een Kickstarter project opgezet met als doel 30 000 dollar. Het verzamelde bedrag was bijna 10 keer hoger, namelijk 296 360 dollar. Hierdoor werden onder andere nog enkele hoofdstukken en een co-op modus aan de game toegevoegd.

Ze hebben naast de laatste stand van zaken ook een trailer van het derde hoofdstuk Last Bird Standing vrijgegeven.

Naast A Hat in Time kunnen we in 2017 nog uitkijken naar enkele 3D platformers:

  • Yooka-Laylee, waarvan we in een eerder nieuwsbericht lieten weten dat deze game zal uitkomen op 11 april 2017;
  • Snake Pass;
  • Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, de remaster waarvan we de afgelopen PlayStation Experience nieuwe gameplay mochten zien.

Eind 2016 kregen we nog de remaster van TY the Tasmanian Tiger en het charmant kleine Ginger: Beyond the Crystal. Psychonauts 2 is ook nog in ontwikkeling, maar zij mikken op een release in 2018.

Bron: Kickstarter

Share.

About Author

Een liefhebber van veel soorten games, van kleinere crowdfunding projecten tot dikke triple A games met kleine voorliefde voor 3D platformers.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.