Command & Conquer-games worden mogelijk geremasterd

0

EA-producent Jim Vessella heeft op Reddit laten weten dat men bij EA Games de mogelijkheden onderzoekt om de gamereeks Command & Conquer te doen herleven.

Command & Conquer viert over twee jaar zijn 25ste verjaardag. Ter gelegenheid hiervan, heeft EA Games besloten de opties te bekijken om deze pc klassiekers van een remastering te voorzien. Dit na de aankondiging van Command & Conquer: Rivals op iOS en Android.

“We horen jullie: de community wil de C&C franchise terug zien op pc. We verkennen spannende ideeën rondom het remasteren van de klassieke pc-games, met zicht op de 25ste verjaardag”, zo vertelt hij.

Bron: Eurogames

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.