Cowboy Bebop krijgt live action TV serie

0

Elke otaku, of zelfs nog maar de sporadische animekijker, zal vast en zeker Cowboy Bebop kennen. De animeserie uit 1998, gevolgd door een manga en een film, krijgt een nieuwe TV serie.

De live action TV serie zal geproduceerd worden door Tomorrow Studios, in samenwerking met Sunset Inc., verantwoordelijk voor de originele serie. Midnight Radio, Marty Adelstein, Becky Clements en Matthew Weinberg zullen allemaal hun hand leggen aan Cowboy Bebop. Het script wordt voorzien door Chris Yost, bekend van de laatste twee Thor films en The Avengers: Earth’s Mightiest Heroes.

In de Japanse ruimtewestern volgen we Spike Spiegel en companie in 2071. Als echte bounty hunters proberen ze hun kost te verdienen, wat niet altijd even gemakkelijk verloopt. Een live action serie is op z’n minst een interessante onderneming, al houden we onze vingers gekruist voor enige kwaliteit. *kuch Dragon Ball kuch*

See You, Space Cowboy…

Bron: Variety

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.