Crash Bandicoot 4: It’s About Time aangekondigd

0

Toys for Bob en Activision hebben vandaag eindelijk een trailer uitgegeven voor Crash Bandicoot 4. Deze krijgt als titel It’s About Time. 

Goed nieuws voor de Crash Bandicoot fans! Er is een nieuwe game in de maak. Het gaat ondertussen om het vierde deel in de franchise. De titel is It’s About Time. De game is in ontwikkeling voor de Xbox One en PS4, en wordt volgens de beschrijving ontwikkeld door Toys for Bob – de studio achter Spyro Reignited Trilogy.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time zal op 2 oktober in de rekken liggen. De trailer hieronder vermeldt bovendien de Xbox Series X, dus mogelijks zit er een PS5 versie in de pijplijn.

Bron: DualShockers

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.