Crash Bandicoot is mogelijk nieuw personage in Super Smash Bros. Ultimate

0

De volgende DLC update voor Super Smash Bros. Ultimate voegt als nieuw personage mogelijk Crash Bandicoot toe. Dat nieuws komt van de Twitter-account van Mandycannot, een persoon die eerder al de komst van Byleth uit Fire Emblem: Three Houses voorspelde. 

Twitter-gebruiker Mandycannot had deze maand als vijfde personage van de Fighter Pass Byleth aangekondigd. Deze voorspelling is uitgekomen. Voor de volgende DLC update heeft ze opnieuw een suggestie gedaan. Crash Bandicoot zou mogelijk het nieuwste personage zijn dat wordt toegevoegd aan Super Smash Bros. Ultimate. Naast de bevestiging van Byleth heeft Mandycannot in het verleden nog meer juiste informatie gelekt. Voorlopig is het nog niet duidelijk of ze gelijk heeft.

Bron: Gamesradar

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.