Creative director van Uncharted: The Lost Legacy vertrokken bij Naughty Dog

0

Het lijkt wel leegloop bij Naughty Dog. Eerder verliet de co-director Bruce Straley al de ontwikkelingsstudio en nu is het de beurt aan Shaun Escayg. 

Na zeven jaar te hebben gewerkt bij Naughty Dog en er onder andere de bekende games ‘The Last of Us’ en ‘Uncharted: The Lost Legacy’ te hebben ontwikkeld, is het volgens de creative director tijd voor iets anders. Voorlopig heeft hij nog geen idee wat hij in de toekomst wil doen maar zodra hierover iets bekend raakt, kan je het op onze site lezen.

Bron: DualShockers

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.