[Gamescom 2019] Cross-platform tussen PS4 en Xbox One voor PUBG vanaf oktober

0

Tijdens de Inside Xbox presentatie op Gamescom werd bekend gemaakt dat PUBG vanaf oktober de PS4- en Xbox One communities het tegen elkaar laat opnemen.

Vanaf begin oktober zullen PS4- en Xbox One gamers samen en tegen elkaar kunnen spelen in de populaire battle royale shooter. In september gaan de eerste testservers van start.

Volgens ID@Xbox director Chris Charla zal deze cross-platform functionaliteit er voor zorgen dat consolespelers meer gelijkwaardige tegenstanders zullen krijgen. Omdat beide communities met een controller spelen, zal niemand een voordeel krijgen over de ander. En net daarom zullen de consoles ook niet tegen PC gamers kunnen spelen.

Hiermee vervoegt PUBG andere games als Fortnite, Rocket League en Call of Duty: Modern Warfare. Als dit een nieuwe trend wordt naar de volgende generatie toe, kunnen we deze alleen maar toejuigen.

Bron: Destructoid

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.