Cuphead DLC krijgt vertraging

0

Ontwikkelaar Studio MDHR verschuift de release van 2019 naar 2020.

Om de kwaliteit van de DLC op hetzelfde niveau te brengen als die van Cuphead wil ontwikkelaar Studio MDHR de release van de DLC met één jaar uitstellen. Hij vindt het belangrijk om ook te kijken naar de zorg van het team.

“We willen er voor zorgen dat dit avontuur binnen de wereld van Cuphead past en vol zit met verrassingen en plezier voor spelers. De ontwikkeling van het origineel heeft ons veel geleerd over het belang van ontwikkelen op een gezonde manier dat vol te houden is.” aldus Chad Moldenhauer, co-director bij Studio MDHR.

In de uitbreiding is er een nieuw speelbaar personage, nieuwe bosses en moves. Zodra de exacte releasedatum bekend is, kan je het hier bij ons lezen. Hier is alvast de nieuwe trailer.

Bron: Polygon

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.