Cuphead heeft een PS4 editie gekregen

0

Tijdens de Summer Game Fest stream van Geoff Keighley werd meegedeeld dat vanaf vandaag Cuphead beschikbaar is op de PS4. 

Studio MDHR heeft een nieuwe trailer op ons losgelaten. In deze video laat men weten dat het succesvolle Cuphead vanaf nu ook beschikbaar is op de PS4. De game kan je nu gaan downloaden in de PlayStation Store.

Daarnaast staat er een gratis ‘speciale update’ gepland voor de Xbox One. Een exacte release datum werd voorlopig nog niet meegedeeld. De update bevat onder andere een soundtrack, behind-the-scenes commentaar en toegang tot een digitale art bibliotheek.

Tot slot liet de ontwikkelaar weten dat ze bezig zijn met een nieuwe uitbreiding voor de game. De DLC krijgt als titel The Delicious Last Course. Hierin zal er een nieuw personage opduiken: Ms. Chalice. Meer details volgen de komende maanden.

Bron: Gamesradar

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.