Cyberpunk 2077 zal ambitieuzer worden dan The Witcher 3

1

Cyberpunk 2077, de nieuwe game van CD Projekt RED, zal een zeer ambitieuze titel worden. De game wordt al een aantal jaren aangehaald op veel websites en forums, maar nog steeds is er zeer weinig over gekend of van gezien. Maar vandaag heeft CEO Adam Kicinski wat meer uitleg gegeven.

Op zich niet zoveel uitleg over de game zelf, maar wel over de ambities ervan. De game moet groter en ambitieuzer worden dan The Witcher 3, met een open spelwereld en een open einde. Net zoals je zou verwachten van een RPG. Maar het zal dan ook weer geen RPG pur sang zijn, maar wel een RPG die zelfs gesmaakt kan worden door niet-RPG spelers. Het ultieme doel is er zelfs een blockbuster van te maken en de game door te trekken in verschillende opvolgers.

Veel grote woorden, maar echt veel wijzer zijn we er helaas niet van geworden. De game zal wel binnen enkele maanden weer op de E3 te zien zijn, en hopelijk komt dan alles in een versnelling om de game zelf te ontdekken.

Bron: VG247

Share.

About Author

Naast fan te zijn van tal van games, hangt Joachim ook het beest uit in de fitness en doet absoluut niet normaal in het bijzijn van zijn vrienden. Maar gamen en zijn mening delen met jullie, ja, dat heel graag!

1 reactie

  1. Zoiets had men nooit geloofd als het van een andere studio zou komen. Maar we weten van CD Projekt gewoon dat het in orde zal zijn. Ik ben in ieder geval zeer benieuwd.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.