Datum Pokémon Go Fest 2020 bekend gemaakt

0

Ontwikkelaar Niantic heeft laten weten dat Pokémon Go Fest ook dit jaar een editie krijgt ondanks de Corona crisis. Het evenement zal dit jaar een digitale editie krijgen.

Goed nieuws voor de Pokémon fans onder ons. Ook dit jaar zal er een Pokémon Go Fest zijn. De editie van 2020 zal wel anders verlopen dan zijn voorgangers, het zal een digitale versie worden. De start is vastgelegd op 25 juli en het einde is voorzien op 26 juli, dat werd meegedeeld door ontwikkelaar Niantic. Men kan een weekend verwachten vol bonussen, special research-missies en er zijn leuke pokémon die gevangen kunnen worden.

Dat het evenement digitaal is, betekent ook dat iedereen ter wereld vanuit huis mee kan doen. De enige voorwaarde is dat je een ticket moet hebben om te kunnen deelnemen. Verder heeft Niantic aangekondigd dat iedereen met een ticket automatisch toegang krijgt tot beide dagen van het Pokémon Go Fest. Meer informatie over de hoeveelheid beschikbare tickets wordt binnenkort bekendgemaakt.

Bron: PokemonGoLive

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.