De online bèta van Red Dead Redemption 2 is er! Bekijk hier wanneer je er aan kan beginnen

0

Red Dead Redemption 2 ligt nu al zo’n dikke maand in de winkelrekken en zoals Rockstar had beloofd zou de online bèta van de game in november nog van start gaan. Dat is ook effectief het geval en Rockstar heeft bekendgemaakt wie op welk moment met de bèta aan de slag kan.

De bèta is voor iedereen toegankelijk die Red Dead Redemption 2 heeft voor PS4 en Xbox One. Na een update van 5,5GB zal je na het opstarten van de game de mogelijkheid zien, rechtsboven in de hoek, om naar de online bèta te gaan. Toch kan niet iedereen gelijktijdig aan de bèta beginnen. Zo hebben kopers van de Ultimate Edition sneller toegang dan spelers die RDR2 pas later hebben aangekocht. Hieronder een overzichtje.

  • Tuesday, November 27: All Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition owners.
  • Wednesday, November 28: All players who played Red Dead Redemption 2 on October 26th according to Rockstar data.
  • Thursday, November 29: All players who played Red Dead Redemption 2 between October 26th to October 29th according to Rockstar data.
  • Friday, November 30: All players who own Red Dead Redemption 2.

Op elke dag zal vanaf 14:30 de toegang tot de bèta voor de volgende groep openen. 

Bron: VG247

Share.

About Author

Naast fan te zijn van tal van games, hangt Joachim ook het beest uit in de fitness en doet absoluut niet normaal in het bijzijn van zijn vrienden. Maar gamen en zijn mening delen met jullie, ja, dat heel graag!

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.