Derde DLC op komst voor Kingdom Come Deliverance

0

Warhorse Studios heeft zopas meegedeeld dat er een nieuwe dlc voor Kingdom Come Deliverance staat gepland voor 5 februari.

Goed nieuws voor de fans van de actie RPG Kingdom Come Deliverance! Warhorse Studios heeft namelijk bekend gemaakt dat de derde DLC op 5 februari zal verschijnen. De titel is Band of Bastards en het doel in deze content is om de wegen te beveiligen tegen bandieten, waarvoor je de hulp krijgt van huurlingen die zelf ook ooit criminelen waren.

Eerder verschenen al ‘From the Ashes’ en’The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon’. De vierde en laatste dlc zou als titel ‘A Woman’s Lot’ krijgen en hierin mag je dan aan de slag met een vrouwelijke protagonist in plaats van Henry. De trailer voor Band of Bastards kan je hieronder bekijken.

Bron: Wccftech

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.