Destiny 2 gratis op PC tot en met 18 november

0

Bungie is in een vrijgevige bui. Nog maar enkele weken geleden was Destiny 2 gratis voor de PS4 via het PS Plus model, PC gamers kunnen nu ook alvast in hun handen wrijven.

Bungie maakte namelijk bekend op BlizzCon dat ze de PC versie van Destiny 2 gratis ter beschikking stellen via hun eigenste Battle.net launcher. Dit doet de studio om de eerste verjaardag van de game te vieren. Je zal zo Destiny 2 tot en met 18 november gratis kunnen downloaden en de titel voor altijd houden.

De ontwikkelaar onthulde verder ook dat er een nieuwe gratis trial zou zijn voor de Gambit modus, die normaal gezien exclusief is voor de Forsaken uitbreiding. Deze trial loopt van 9 tot en met 11 november, op zowel PC, als consoles.

Bron: Eurogamer

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.