Detective Pikachu Returns nu verkrijgbaar!

0

Los het mysterie van de verdwenen vader van Tim Goodman op en ontrafel andere vreemde voorvallen in Ryme City, een stad waar mensen en Pokémon naast elkaar leven. Detective Pikachu Returns is nu in de winkel en digitaal via de Nintendo eShop exclusief verkrijgbaar voor Nintendo Switch-systemen!

Detective Pikachu Returns is het vervolg op het vorige avontuur in de serie en bevat nieuwe en spannende methoden voor het onderzoeken van mysteries. Ondervraag Pokémon en mensen met de hulp van Detective Pikachu om aanwijzingen te verzamelen en zaken op te lossen. Sommige Pokémon kunnen bij onderzoeken zelfs helpen met hun speciale vaardigheden. Zo kun je via de scherpe reukzin van Growlithe geuren en bewijs opsporen en kun je op de rug van Luxray door muren en obstakels kijken.

Volg de tocht van Tim Goodman, een zachtaardige student aan Ryme University met een scherpe speurneus, en van een norse, stoere Pikachu die zichzelf een geweldige detective vindt. Pikachu is de partner van Tims vermiste vader. En vreemd genoeg is Tim de enige die begrijpt wat Pikachu zegt. Je komt ook nieuwe personages tegen, zoals Rachel Myers, een student met een grote liefde voor en kennis van Pokémon, Howard Myers, de burgemeester van Ryme City, en Sophia Goodman, het zusje van Tim, dat Ryme City bezoekt tijdens haar schoolvakantie.

Maak gebruik van de Story Jump Mode en speel afleveringen in willekeurige volgorde af. Speel eerder voltooide afleveringen nogmaals of ga meteen naar afleveringen die je nog moet spelen. Jij beslist.

Klop in moeilijke situaties bij Detective Pikachu aan voor aanwijzingen en advies. Nog meer hulp nodig bij een onderzoek? Activeer dan de juiste keuzeaanwijzing om verder te komen.

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Een doorgewinterde redacteur die al jaren zijn vak met genoegen uitoefent. Hij houdt van games met een verhalende context, verscholen in een uniek jasje, zoals zijn all time favorites: Journey, Zone of the Enders: The 2nd Runner en To The Moon.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.