Disney plaatst nieuwe vacatures voor ontwikkeling Star Wars-projecten

0

Op de Disney-site zijn verschillende vacatures verschenen waarin men op zoek is naar ontwikkelaars voor Star Wars-games.

Tot nu toe was de productie van de Star Wars games in handen van EA. De samenwerking tussen EA en Disney verliep jammer genoeg niet zo vlot. Zo heerste er een hele controverse rond Star Wars Battlefront 2. Nu heeft Disney plannen om voor de ontwikkeling samen te werken met Lucasfilm Games.

De vacatures vragen om minstens zes jaar ervaring en naar personen met een passie voor de Star Wars franchise. Verder is ook een passie voor Lucasfilm-IP vereist. De game zou verschijnen op PS4, PC, Xbox One, Switch en mac. Er worden ook mogelijkheden onderzocht betreffende mobile en VR games.

Bron: WhatCulture

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.