Dit weekend speel je Assassin’s Creed Valhalla gratis

0

Assassin’s Creed Valhalla heeft voor het eerst een gratis weekend van vandaag tot 28 februari 20:00 uur op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc. Tijdens het gratis weekend hebben spelers toegang tot de volledige content van de basisgame. Progressie wordt tevens meegenomen wanneer spelers besluiten om hun avontuur in Engeland voort te zetten na het gratis weekend.

Bovendien komt de volgende grote uitbreiding van Assassin’s Creed Valhalla, Dawn of Ragnarök, op 10 maart uit. Dawn of Ragnarök, waarvan de ontwikkeling wordt geleid door Ubisoft Sofia, is de volgende grote uitbreiding en vormt tevens het begin van het tweede jaar van ondersteuning van Assassin’s Creed Valhalla. In Dawn of Ragnarök moet Eivor het lot omarmen als Odin, de Noorse God van strijd en wijsheid. Het dwergenrijk Svartalfheim brokkelt af en te midden van de chaos is Odins geliefde zoon Baldr gevangengenomen door de onverslaanbare vuurreus Surtr. In deze uitbreiding ontdekken spelers nieuwe goddelijke krachten terwijl ze hun legendarische Vikingsaga voortzetten door te beginnen aan een wanhopige reddingsactie in een mythologische wereld vol tegenstrijdigheden.

Spelers die vóór 10 april 2022 aan de slag gaan met de Dawn of Ragnarök-uitbreiding, ontvangen het Twilight Pack, met onder andere extra rijdieren, wapens en uitrusting, dat direct vrij te spelen is in de basisgame.

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Een doorgewinterde redacteur die al jaren zijn vak met genoegen uitoefent. Hij houdt van games met een verhalende context, verscholen in een uniek jasje, zoals zijn all time favorites: Journey, Zone of the Enders: The 2nd Runner en To The Moon.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.