Donkey Kong Country verschijnt online voor Switch

0

Nintendo heeft meegedeeld dat Donkey Kong Country een digitale versie krijgt voor de  Switch. 

In 1994 verscheen Donkey Kong Country op de Super NES. In de game kon je zowel met Donkey als met Diddy Kong spelen in een platform wereld. Nu heeft Nintendo laten weten dat de titel op 15 juli naar de SNES-app komt.

Naast Donkey Kong Country zijn er nog twee games genoemd die online voor de Switch ter beschikking worden gesteld. Op dezelfde dag komt ook de worstelgame Natsume Championship Wrestling uit. Tot slot verschijnt de actiegame The Immortal op de NES-app, waarin spelers met een tovenaar door een gevaarlijke kerker moeten lopen.

De SNES- en NES-apps kan je alleen downloaden als je over een Nintendo Switch Online-abonnement beschikt. Eenmaal abonnee, kan men deze apps zonder verdere kosten downloaden en een breed aanbod aan NES- en SNES-games spelen. Zodra men niet meer lid is van de dienst, wordt ook de toegang tot deze apps en games ontnomen.

Bron: Polygon

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.