[E3 2017] Alex Hunter keert terug in de storymode van FIFA 18

0

Vorig jaar konden we aan de slag met FIFA 17. Zoals elk jaar moet EA wat nieuwigheden voorzien en zo kende de storymode zijn debut in de FIFA reeks. Een jaar later, nu dus, krijgt FIFA 18 opnieuw een storymode: The Journey: Hunter Returns.

Deze week kondigde EA FIFA 18 al aan, met Christiano Ronaldo op de cover. De game zal releasen op zowel de vorige generatie, als de huidige generatie consoles, op 29 september. De Frostbite engine werd vorig jaar ook geïntroduceerd en zal zijn terugkeer maken in de nieuwste telg. Helaas moeten we wel al meedelen dat de Switchversie van de game niet zal draaien op de Frostbite engine, waardoor ook de storymode zal ontbreken.

FIFA 18 zal verkrijgbaar zijn in drie verschillende versies. De gewone game, de Ronaldo Edition en de ICON Edition. Wie de Ronaldo Edition pre-ordert, krijgt drie dagen eerder toegang tot de game.  De ICON Edition biedt daarbovenop dan weer extra FUT items, waaronder bijvoorbeeld uitgeleende spelers.

Wie pre-ordert, krijgt Christiano Ronaldo in leen in de FUT modus, 8 speciale FUT kits en Jumbo Premium Gold FUT packs, ter waarde van 60 dollar. Wie EA Access of Origin Access lid is, kan de game vanaf 21 september al 10 uur lang spelen.

FIFA 18 zal releasen op 29 september op PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One en de Switch.

Bron: DualShockers

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.