[E3 2017] Battles en combat voor Mount & Blade II: Bannerlord nader toegelicht

0

TaleWorlds Entertainment heeft vandaag tijdens de E3 PC Gaming Show twee nieuwe video’s van hun Mount & Blade II: Bannerlord getoond, waarbij grootschalige en epische gevechten centraal staan.

Battles zijn nog steeds het belangrijkste punt in deze sequel op Mount & Blade: Warband en zullen in Bannerlord nog beter spelen dan voorheen. Wat kun je zoal verwachten?

Geavanceerde formaties

Dankzij de verbeterde, intuïtieve en krachtige controls beheer je je troepen in alle eenvoud. Plaats vooraan zware infanterie om je troepen te verdedigen, terwijl je manschappen schouder aan schouder langzaam voorwaarts trekken. Jij bent de sergeant en jij bepaalt hoe jij jouw troepen wilt hebben!

Battlefield AI

AI commandanten kunnen complexe tactieken uitvoeren door gebruik te maken van de geavanceerde formatieopties om zo een formidabele uitdaging aan te bieden. Hun gedrag is gebaseerd op werkelijke historische tactici, zoals bv. Alexander de Grote, die zijn superieure cavaleriekrachten gebruikt om hun tegenhangers in het tegenovergestelde leger aan te laten vallen, voordat ze een verpletterende slag aan de hoofdmacht van de vijand afleveren. Dit creëert niet alleen het gevoel van een authentieke middeleeuwse strijd, maar bewijst ook effectief te zijn zowel in games als in realiteit.

Sergeant systeem

Leid de paardboogschutters als ze de vijand lastigvallen om hun lijnen te verstoren zodat je bondgenoten ze kunnen aftroggelen, of beveel je kavalerie om als wilde gekken je vijandelijke troepen te bestormen om ze een uitgebreid lesje te leren!

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Een doorgewinterde redacteur die al jaren zijn vak met genoegen uitoefent. Hij houdt van games met een verhalende context, verscholen in een uniek jasje, zoals zijn all time favorites: Journey, Zone of the Enders: The 2nd Runner en To The Moon.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.