[E3 2017] BioWare toont nieuwe IP Anthem

0

Eerder was al bekend dat BioWare bezig was aan een nieuwe IP. Uiteraard kon deze titel niet ontbreken aan de line-up van EA’s conferentie.

EA toonde ons een teaser van de nieuwe IP Anthem. In de teaser krijgen we een futuristische setting te zien. Erg veel toont de teaser ons niet bepaald, maar EA belooft ons dat we meer te weten zullen komen tijdens Microsofts persconferentie vanavond om 19u.

De teaser maakte deel uit van een conferentie die Frostbite in het daglicht zette en hoe de engine zou gaan werken met Project Scorpio. Vermoedelijk zal de game dan ook iets te maken hebben met de nieuwe console. Verwacht zeker meer informatie morgen!

Bron: Shacknews

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.